Doughnut
sorrel abyssinier, født 26/02-2000, steriliseret.

Doughnut


Ihh, hvor er det skønt. Doughnut har fået sig et nyt hjem. Hun flyttede til København 20 August 2008 hos et ungt par der så hende på Vildkat og ja, jeg vil hellere end gerne reklamere for vildkat-siden. Mange katte har fundet nye hjem gennem den og det er jo skønt at man kan give en elsket kat en ny chancen uden at den først skal sidde i bur på et internat.

Efter at have boet sammen med mig og første 3, siden 2, andre katte i 5 år, måtte der ske noget for hende.
Indflytningen i mit hjem gik meget bedre end jeg havde forventet, men der har dog hele tiden været nogle problemer, specielt mellem hende og huskatten, Mowgli. Efter en flytning faldt der ligesom lidt ro over dem, men problemerne kom igen. Vi flyttede igen, dennegang i hus. Her fik de mere plads og der faldt igen ro over feltet.
Igen opstod problemerne mellem Doughnut og Mowgli, men mest i haven, så i over et år sørgede jeg for at Doughnut kun kom i haven om dagen. Desværre skete der en stor fejl idet jeg ikke kom hjem tidligt nok en aften, så efter at have været væk hele dagen kunne jeg straks jeg parkerede i min carport, høre at der var problemer i haven. Efter denne dag kunne de sort set ikke være i haven sammen, problemerne bredte sig til indendørs i perioder og desværre fik hun også indvolveret somalien i det. Han havde ellers på intet tidspunkt været et problem og de havde det faktisk ok sammen, men under et raserianfald angreb hun ham og siden har han ikke villet tilgive hende.
Nu var situationen blevet så tilspidset at jeg i perioder måtte skile dem helt fra hinanden. Heldigvis kunne jeg så give hankattene stuen og haven og hun kunne så få resten af huset, når jeg var på arbejde eller på anden vis ikke hjemme. Der var tider hvor, selvom jeg var hjemme, at jeg måtte skille dem fra og dele huset op.
Det blev mere og mere ulideligt både for mig og for Doughnut, hun havde det helt klart ikke godt og jeg var virkeligt bekymret for hende.
vildkat var redningen. Doughnut blev annonceret og jeg lagde da også en beskrivelse hos dyrlægen og forskellige andre steder. Efter ca 2 mdr. kom den henvendelse jeg havde ventet på. Der var en som gerne ville møde Doughnut og enden er blevet at hun er flyttet.
Hun har fået en supersød familie bestående af 2 voksne. De meldinger jeg har fået siden viser at hun nyder freden og de nyder hende. Hun har fundet sit kælegen frem og nyder at være dronning i eget hjem.
Jeg er så superlykkelig for at hun fik en god familie og at hun nu kan nyde sit otium i fred og ro og kærlighed.


Tilbage til forsiden