Lante var første kat på banen. Mowgli stod og kiggede ud, men blev skræmt af en lyd og flintrede ind under sengen.
Først stod Lante også og kiggede ud, men tog så mod til sig og gik ud under bænken og langs husmuren.
Lante
Straks han opdagede græs glemte han alt omkring sig og spiste i lang tid. Han gik flere steder og spiste bare græs.
Lante
Det var heller ikke dårligt at kunne slange sig på fliserne.
Lante
Mowgli fik taget mod til sig efter at have været henne ved døren et par gange. Da han endeligt, efter vel sagtens 8-10 min., kom ud gik han hele vejen langs hegnet, hele vejen rundt. Alt blev undersøgt og enkelte steder blev vidst da også behørigt afmærket :-)
Mowgli
Her kan Mowgli lige skimtes i mellem roser og andet blomster-noget. Han fik dælme brugt sin næse den onsdag i august.

Om det så er ukrudtet skal det undersøges og smages på. Nu har han været hele vejen rundt langs hegnet een gang.
Mowgli
Han fandt nu hurtigt ud af at tagetes ikke smager vildt godt, så dem snuste han kun til.
Mowgli
Lante gik jo hen og blev en træt mis efter at haven undersøgt haven hele vejen rundt flere gange og da jeg så rejste mig op, så var det jo oplagt at nuppe den varme plads.
Lante
Mowglis anden runde langs hegnet. Der er hele tiden lyde og lugte han skal tage stilling til, men kort før jeg tog billedet er jeg ret sikker på at han lige markerede.
Mowgli
Det tog sin tid, men endeligt langt om længe dukkede Doughnut op på scenen. Hun var overhovedet ikke bange og kom ud som om hun aldrig havde bestilt andet end at vade rundt i haven. Da jeg åbnede havedøren var det åbenbart bare hendes sovetid for hun lå i kradsetræet som står lige ved siden af havedøren.
Doughnut
Også Doughnut brugte mest tid på at spise græs. Til forskel fra drengene valgte hun at aflevere resultatet på mit køkkengulv senere. Drengene var da så venlige at smide det ude i haven.
Doughnut
Da aftenen gik på hæld sad Mowgli og kiggede ud over sin nye spændende verden.
Mowgli
Lørdag formiddag havde naboen gæster. Tror de holdt børnefødselsdag og alle de mange lyde og stemmer der indefra gjorde ham noget usikker, så det var bedst at sidde og se ud over det hele. Måske var det også det der gav ham idéen til senere at bruge bordet som platform til at springe op på stakittet mellem naboens og min have. Jeg tror ikke han ville stikke af, han kan bare godt lide højder. Dog er bordet flyttet indtil jeg får sikret toppen af stakittet.
Mowgli

Det tog mig nogen tid at finde ud af hvad de var så interesseret i, de fes frem og tilbage langs hegnet, så jeg var ikke i tvivl om at der var noget, men det varede lidt før jeg så katten. En lille grå og hvid kat der listede rundt i hækken udenfor hegnet.Det var dog ikke så mørkt som billedet antyder, kameraet er bare ikke særligt godt.
Hvem der?

Hvad gør man når det regner? Man sætter sig i døren og venter på at det holder op, eller i det mindste stilner af. Det regnede ret kraftigt selvom det ikke kan ses på billederne og de ville så gerne ud...igen.

Lante
Mowgli

Det er her på dette stakit han hoppede op. Der er to tråde langs stakitten, men måske det skulle have siddet helt oppe på toppen i stedet. Poda-manden sagde at de havde sat 2 tråde op både der og langs den overdækkede terasse og carporten. På selve hegnet er der kun en for der skulle de få forbindelsen via hegnet. Jeg laver noget med hønsetråd der skråner ind mod min grund ved stakittet og håber det kan holde Mowgli på den rigtige side af hegnet.

Hvor der ikke er træ, er hegnet afluttet sådan:Som svar på hvordan det er afsluttet i bunden. Hegnet er "bare" strammet op og løber langs jorden. Umiddelbart ser det ikke ud til at de forsøger sig med at grave sig ud.

Langs kassen, som haven er bygget op i, har de klampet hegnet fast på kanten så det ikke skal blive løst og årsag til udbrud.


Tilbage til forsiden